Specifikacije Polaris - Performanse, dimenzije i tehničke karakteristike

  Polaris Automobili je američka kompanija koja proizvodi specijalizovane visoko performanse terenske, sportske i vodene vozila. Kompanija je osnovana godine 1954. godine i poznata je po proizvodnji ATV-a, UTV-a, vodenih skutera i snowmobile-ova.

  Polaris Automobili se nalaze u Minnesoti i proizvode mnoge vrste terenskih vozila, uključujući ATV-ove, UTV-ove, snowmobile-ove, vodene skutere i druge terenske vozila. Njihova terenska vozila su isporučena u preko 100 zemalja širom sveta, uključujući Srbiju, gde se mogu pronaći u mnogim prodavnicama specijalizovanim za terenska vozila.

  Polaris Automobili su poznati po svom visokom kvalitetu i preciznosti, što omogućava da proizvedu izuzetno pouzdana i trajna vozila koja mogu da podnesu teške uslove vožnje. Takođe, mnogi od njihovih modela su opremljeni najnovijom tehnologijom, uključujući sisteme za upravljanje, napredne sisteme zaštite i napredne sisteme za navigaciju.

  Polaris Automobili su poznati po svojoj visokoj ceni, ali nude i mnoge modele koji su pristupačni i nisu toliko skupi. U Srbiji je moguće pronaći Polaris vozila u različitim cenovnim kategorijama, što znači da postoji model za svaki budžet.

 • Polaris
  Polaris Slingshot 2.4 (173 Hp) 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 Specs...
  2014 Polaris Slingshot 2.4 (173 Hp)